VI GÅR OP I AT MØDE OG OVERSTIGE FORVENTNINGER. VI ER CERTIFICEREDE SÅ DU KAN REGNE MED DET.

 • ISO 9001 2022 Preston Johnson-color.jpg

  ISO 9001

  ISO 9001 is defined as the international standard that specifies requirements for a quality management system (QMS). Stonhard’s QMS is audited by an independent registrar every six months to ensure that we are following the ISO 9001. Stonhard consistently demonstrates the ability to provide products and services that meet customer and regulatory requirements.

  Lær mere
 • US Green Building Council Member for Certs Page.jpg

  U.S Green Building Council

  Stonhard har forpligtet sig til bæredygtighed ved at implementere innovative emballager, produkter og procedurer i flere årtier. Vi er et stolt medlem af U.S. Green Building Council.

  Lær mere
 • HACCP International Food Safety Certification for Certs Page.jpg

  HACCP International Food Safety Certification Programme

  Stonhard har i øjeblikket HACCP (Hazard Control and Critical Control Point) international certificering på seks produkter, der bruges inden for fødevare- og drikkevareindustrien. Vi er forpligtet til at levere sikre og sanitære produkter til industrien.

  Lær mere
 • HPDC for Cert Page.jpg

  Health Product Declarations Collaborative

  I samarbejde med arkitekter og interiørarkitekter, der ønsker miljøinformerede oplysninger og videregivelse af produktindhold, offentliggør vi med glæde vores HPD'er. Som medlem af producentens rådgivende panel for HPD-samarbejdet fører vi vejen blandt fabrikanter af harpiksgulve, når det drejer sig om videregivelse og gennemsigtighed.

  Lær mere

 • VÆLG DET RETTE PRODUKT

 • Giv os et ring, vi er klar til at hjælpe dig. Eller send os en e-mail: 

  Tel: +45 20 20 52 57 / e-mail: info@stonhard.dk

   

 • Pharma Industry Solutions.jpg