VI GÅR OP I DINE GULVE!

Stonhard er den hidtil usete leder inden for fremstilling og installation af højtydende gulve. Vores sømløse og langtidsholdbare systemer, der er nemme at rengøre, er konstrueret til både de industrielle og kommercielle markeder. Vi leverer også den samme ydelse til vores væg- og foringssystemer.

Sammen med form og funktion er vores gulve det pålidelige go-to-valg for hårde fremstillingsmiljøer, imens vi stadig ærer et innovativt design til de kommercielle miljøer. Epoxy-, urethan- og hurtigtvirkende metylmetakrylat harpiksbaserede systemer leverer en bred vifte af muligheder for alle markeder og anvendelser.

VI ER IKKE SOM ANDRE GULVFIRMAER

Fra dit projekts start, til dets slutning, fra specifikationer og design, til projektledelse og den endelige gennemgang, arbejder du direkte med os. Territory Managers, Projektingeniører, Arkitekt/ingeniør og designrepræsentanter, Byggeledelseshold, og Installations- og applikationshold arbejder for dig og sammen med dig. Vi leverer en dokumenteret, 94-årig fortid med single-source service; der dækker både dine produkter og installationen.

Stonhard fremstiller og installerer produkter over hele verden med hovedkvarter i Maple Shade, New Jersey. Stonhard er et ISO-9001-registreret firma. Stonhard er et mærke af The Stonhard Group.



  • VÆLG DET RETTE PRODUKT

  • Giv os et ring, vi er klar til at hjælpe dig. Eller send os en e-mail: 

    Tel: +45 20 20 52 57 / e-mail: info@stonhard.dk

     

  • Pharma Industry Solutions.jpg