Vi besvarer dine vigtige spørgsmål.

Hvordan ved I, hvilket system der passer bedst til mine behov?

Det gulvbelægningssystem du har brug for, afhænger af det miljø, du har med at gøre, og de præstationsfunktioner, du ønsker. Stonhard gulvkonsulenter er specielt uddannet til at evaluere dine specifikke behov og dækker alle aspekter af omkostningseffektivitet, holdbarhed, sikkerhedsstandarder og overordnede præstationer. Stonhard kan levere den rigtige løsning til dine gulvbehov.


Fremstiller og formulerer leverandøren deres egne produkter?

Hos Stonhard, har vi ikke blot evnen til at formulere vores egne produkter, vi fremstiller også materialerne. Denne unikke evne til at syntetisere vores egne polymersystemer giver os mulighed for omhyggeligt at kontrollere og skræddersy egenskaberne for hvert produkt, til at imødekomme vores kunders specifikke behov. Denne integrerede tilgang giver os en fordel i teknologi og kvalitet, som ingen kan matche. Vi har udviklet hundredvis af harpiks- og hærdningsmiddelkombinationer, som alle leverer unikke færdige egenskaber.


Hvem vil installere produkterne?

Forberedelsen af dit underlag og installationen af dit gulv, er måske de mest afgørende skridt til succesen med dit nye system. Det er vigtigt for dig at vide, at der ikke løbes om hjørner eller tages genveje. Med over 300 direkte, lokale Territory Managers og vores eget specialuddannede ansøgningspersonale, kan Stonhard hurtigt reagere på ethvert job - stort som småt! Uanset om det er rundt om hjørnet eller rundt omkring i verden, udføres vores installationer med vejledning fra Stonhards feltingeniører, afdelingsledere og projektledere.


Hvilke metoder til test af produkter anvendes?

Ved sammenligning af testdata er det meget vigtigt at vide, hvilke testmetoder der anvendes til at udlede værdierne, de anvendte prøver og hvordan resultaterne af testen rapporteres. Stonhard følger testprocedurerne administreret af Det amerikanske fællesskab for tests og materialer. ASTM er en international teknisk, videnskabelig og uddannelsesorganisation dedikeret til standardisering af specifikationer og testmetoder. Vi anvender en faktisk repræsentation af gulvet som et prøveemne, der består af harpiksen og hærdningsmidlet, samt aggregatmaterialet. Denne prøve testes så i vores nye og fysiske testlaboratorium.

 


Vil hvad jeg køber være, hvad jeg får?

Vi ønsker at være sikker på, at det produkt du har købt, faktisk er det produkt der installeres. Alle Stonhard-materialer er fabriksformuleret, forudvejet og pakket under anvendelse af den nyeste procesteknologi. Lad også det firma du har at gøre med, vide, at du ønsker at gennemgå dækningsoplysninger, anvendte mængder, mv. Hvis du køber et 1/4" gulv, skal du sørge for at få et 1/4" gulv! Hvis du stadig ikke er 100% tilfreds med, at du har fået, hvad du har betalt for, bør du bede om at få taget en kerneprøve, så du kan se den færdige tykkelse.

 


Skal jeg nedlukke min drift for installationen?

En fælles bekymring ved køb af et nyt gulv indebærer forstyrrelsen af den normale drift. Med Stonhard behøver du ikke blive ulejlighedgjort, da vi altid vil arbejde med din tidsplan. Vi kan planlægge din installation i nedlukningstider. Det betyder nætter, weekender og helligdage! Intet fast udstyr skal fjernes. Og mange Stonhard gulvsystemer er specielt designet til hurtig hærdning, så du kan komme i drift med minimal nedetid.


Hvor sikre er produkterne?

Med Stonhard behøver du ikke bekymre dig om sikkerheden i dit anlæg. Vi specialiserer os i systemer med højt faststof, hvilket betyder, at giftige eller brandfarlige dampe ikke vil være et problem under blandings- og installationsprocessen. Vores installatører er certificeret og overholder alle sikkerhedsprocedurer. Derudover leveres alle Stonhard-produkter med eksplicitte anvisninger, sikkerhedsdatablade og tydeligt afmærket emballage.


Kan I hjælpe med LEED-certificering?

Vi kan tilbyde dig innovative produkter til at hjælpe dig med at opnå LEED-certificeringspunkter i kategorierne "Materialer og ressourcer" og "Indendørs miljøkvalitet". Se vores LEED-certificeringsside for at finde ud af mere.


Hvad betyder bæredygtighed for jer, og hvordan påvirker det mig?

Bæredygtighed er ikke et nyt koncept for os. Det har altid været en vigtig sag for Stonhard. Faktisk har Stonhard siden 2005 forhindret 92,7% af alt returneret materiale, herunder ophørte og forældede produkter fra at falde ind i affaldsstrømmen, via genanvendelsesindsatser. Vores innovative emballage forhindrer over 4,8 millioner affaldsdele og dåser i at blive smidt på lossepladser om året. Se vores side om Bæredygtige løsninger for mere detaljeret information om vores engagement i miljøet.


Kan jeg få referencer fra pålidelige kilder?

At høre, hvad andre har at sige om et gulvsystem, kan måske gøre din beslutning lidt lettere. Hos Stonhard vil vi med glæde give dig referencer til din industri eller andre interesserede brancher. Vi har gennemført titusindvis af dokumenterede installationer i både industrielle og kommercielle anvendelser. Der er nok en installation i nærheden af dig, og vi vil med glæde vise dig den!


Er der en garanti, og hvad betyder det?

Hos Stonhard giver vi dig ikke blot en skriftlig garanti for både materialer og håndværk, men du får den bedste forsikring af dem alle - over 89 år i erhvervet med tusindvis af tilfredse kunder.


Hvad med service efter salget?

I det usandsynlige tilfælde at noget skulle gå galt med dit gulvsystem, kan du altid regne med din lokale Territory Manager og installationsteam til at hjælpe dig med enhver situation. Vi fremstiller, formulerer og installerer dit system og tager fuldt ansvar for vores produkter og tjenester.  • VÆLG DET RETTE PRODUKT

  • Giv os et ring, vi er klar til at hjælpe dig. Eller send os en e-mail: 

    Tel: +45 20 20 52 57 / e-mail: info@stonhard.dk

     

  • Pharma Industry Solutions.jpg