Hvad er slidstærke gulve?

Slidstyrke er overfladens evne til at klare slitage, der forårsages af fod- og mekanisk trafik, samt mekanisk udstyr. Med tiden vil alle gulve opleve afskrabning, ridser, og afskalling af overfladen. Nogle overflader klarer sig bedre imod slid end andre. Der er tests for at sikre, at dit gulv opfylder kravene til slidstyrke. Det amerikanske fællesskab for tests og materialer, er en international teknisk, videnskabelig uddannelsesorganisation dedikeret til standardisering af specifikationer og testmetoder. Standard testmetoden til slidstyrke (ASTM D-4060, CS-17) findes på http://www.astm.org/Standards/D4060.htm.

Fordele ved slidstærke gulve

Gulve i både industrielle og institutionelle omgivelser skal være højtydende og holde under hårdt belastende forhold.

Fordele højdepunkter omfatter:

  • Undgå skrammer og ridsemærker, der gør et gulv mindre attraktivt, især i kommercielle miljøer og offentlige rum.
  • Kan klare slid fra tungt udstyr og gaffeltrucktrafik i fremstillingsmiljøer.
  • Sparer tid og penge ved reparation eller udskiftning af gulv på grund af en slidt overflade eller et uattraktivt udseende

Anbefalede industrier

Instutionelle og industrielle miljøer foretrækker slidstærke gulvbelægninger.

Anbefalede produkter omfatter:

Anbefalede produkter


Stonhard følger testprocedurerne administreret af Det amerikanske fællesskab for tests og materialer, for slidstyrke for organisk maling af Taber Abraser. Vi anvender en faktisk repræsentation af gulvet som et prøveemne, der består af harpiksen og hærdningsmidlet, samt aggregatmaterialet. Denne prøve testes så i vores nye og fysiske testlaboratorium. De værdier vi rapporterer, er konservative. Et firma, der hævder at have slidstærke gulve, bør tilbyde testoplysninger eller tilbyde at indsende materialer til uafhængig laboratorieanalyse. Vores team af Territory Managers, arkitekt- og ingeniørrepræsentanter vil hjælpe dig med at finde den bedste slidstærke gulv til dit miljø.

Anbefalede industrier omfatter:


  • VÆLG DET RETTE PRODUKT

  • Giv os et ring, vi er klar til at hjælpe dig. Eller send os en e-mail: 

    Tel: +45 20 20 52 57 / e-mail: info@stonhard.dk

     

  • Pharma Industry Solutions.jpg