Hvad er en skridsikker gulvbelægning?

Skridsikker gulvbelægning er gulve designet med materialegenskaber for at reducere glathed og øge trækkraften. Ekstremt kritisk til beskyttelse af medarbejdere, kunder og besøgende i både industrielle og kommercielle faciliteter - skridsikre gulve fås i en række forskellige overflader og teksturer, der er specielt designet til at reducere glidning på gulvfladen.

Fordele ved en skridsikker gulvbelægning

Skridsikre gulvbelægninger beskytter mod farlige forhold under produktion, hvor væsker eller andre materialer kan komme i kontakt med gulvet, hvilket får folk til at glide. Strukturerede, skridsikre gulve reducerer risikoen for disse hændelser, hvilket gør produktions områderne mere sikre imod potentielle skader eller ulykker.

Fordele højdepunkter omfatter:

  • Forebyggelse af faldulykker, der medfører fysiske og/eller følelsesmæssige traumer på ansatte eller gæsterma
  • Forebyggelse af økonomisk tab (f.eks. erstatningsansvar, advokatgebyrer, forhøjelse af forsikringspræmier, øgede administrationsomkostninger) i forbindelse med en skadelidtes medicinske udgifter eller mistet arbejdstid for en ansat

Anbefalede industrier

Næsten alle industrier drager fordel ved en skridsikker gulvbelægning. Faktisk er det påkrævet i de fleste produktions områder.

Anbefalede produkter omfatter:

Anbefalede produkter


Vores team af Territory Managers, arkitekt- og ingeniørrepræsentanter vil hjælpe dig med at finde det bedste skridsikre gulv til at imødekomme dine behov. Uanset din industri vil Stonhard installere et skridsikkert gulv med det ønskede udseende (uendelige designmuligheder og evnen til at tilpasse og optimere farver, mønstre og efterbehandling) og den høje ydeevne, du har brug for.

Anbefalede industrier omfatter:

Denne standard hævder ikke at imødekomme alle de eventuelle sikkerhedsrelaterede problemer forbundet med dens brug. Det er brugerens/ejeren af denne standards ansvar at etablere passende sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger og bestemme anvendeligheden af lovmæssige begrænsninger inden brug, herunder hvilken skridmodstand, som er bedst egnet til dets miljø.


  • VÆLG DET RETTE PRODUKT

  • Giv os et ring, vi er klar til at hjælpe dig. Eller send os en e-mail: 

    Tel: +45 20 20 52 57 / e-mail: info@stonhard.dk

     

  • Pharma Industry Solutions.jpg