Hvad er et lydabsorberende gulv?

Et lydabsorberende gulv er designet med materialer til at absorbere lydbølgerne, der overføres, når hårde genstande kommer i kontakt med overfladen. Uden særlig hensyntagen til gulvmaterialet vil nogle gulve forstærke selv små lyde, hvilket skaber distraktion og et ubehageligt akustisk miljø. Fugefrie og harpiksholdige gulve kan positivt påvirke akustikken uden at ofre holdbarhed og funktion.

Fordele ved lydabsorberende gulve

Støj. Vi ved alle, at det kan have en negativ indvirkning på vores kroppe. Forskning har igen og igen vist, at høje støjniveauer kan forværre patient- og personale velvære på hospitaler og sundhedsklinikker, samt hindre indlæring i skolerne. Akustik er en seriøs overvejelse for planlæggere, især indenfor sundhedspleje og uddannelsesmiljøer.

Fordele højdepunkter omfatter:

  • Giver et behageligt og ønskeligt miljø for folk at arbejde, hele og koncentrere sig, især på hospitaler og skoler
  • Reduktion af distraktioner i arbejds- og studiemiljøer, øget produktivitet
  • Giver et sundere miljø for medarbejderne. Støj kan bidrage til højt blodtryk og andre lidelser. Lydabsorberende gulve er også elastiske, hvilket gør dem lettere at gå på, som også giver en ergonomisk fordel.

Anbefalede industrier

Lydabsorberende gulve kan bruges i mange brancher og områder, men er særligt vigtige i områder, hvor komfortable, rolige omgivelser er nøglen til faciliteters mål.

Anbefalede produkter omfatter:

Anbefalede produkter


Der er mange gulvmaterialer, der øger akustisk ydeevne, men nogle gange gør de det på bekostning af andre ydeevneegenskaber, såsom slidstyrke, pletafvisning og slagfasthed, samt renhed. Fugefrie, harpiksholdige gulve kan positivt påvirke akustikken uden at ofre holdbarhed og funktion, hvilket giver kunderne den balance, de søger. Vores team af Territory Managers, arkitekt- og ingeniørrepræsentanter vil hjælpe dig med at finde det rette lydabsorberende gulv til at imødekomme dine behov.

Anbefalede industrier omfatter:


  • VÆLG DET RETTE PRODUKT

  • Giv os et ring, vi er klar til at hjælpe dig. Eller send os en e-mail: 

    Tel: +45 20 20 52 57 / e-mail: info@stonhard.dk

     

  • Pharma Industry Solutions.jpg