Hvad er kemisk resistente gulve, vægge og samlinger?

Kemisk angreb kan hurtigt ødelægge gulve, vægge og samlinger. Kemikalieresistente gulve-, væg- og samlingssystemer indeholder egenskaber, som beskytter disse områder mod spild, stænk fra syrer, alkalier, opløsningsmidler og andre ætsende elementer.

Fordele ved kemikalieresistente gulve, vægge og foringer

Den hurtige ødelæggelse af gulve, vægge og samlinger på grund af kemisk angreb koster firmaer tid og penge. Beskyttelse til deres barske miljøer er afgørende for deres succes.

Fordele højdepunkter omfatter:

  • Forlængelse af brugstid på gulve, vægge og foringer, hvilket sparer tid og penge ved udskiftning af de beskadigede materialer.
  • Beskyttelse mod kemiske pletter af gulv og væg.
  • Opfylder miljø- og sikkerhedsstandarder for tanke og indeslutningsområder.

Anbefalede industrier

Kemikalier fremstilles og bruges på mange arbejdspladser. Beskyttelse mod dem er en vigtig overvejelse for arbejdspladsen.

Anbefalede produkter omfatter:

Anbefalede produkter


Vores kemikalieresistente gulve vil forøge levetiden på dine gulve. Vores kemikalieresistente beklædnings- og vægsystemer har den samme fremragende kemiske beskyttelse konstrueret til tanke, opsamlingsområder, lodrette overflader og meget mere. Vores team af Territory Managers, arkitekt- og ingeniørrepræsentanter vil hjælpe dig med at finde det bedste produkt til dit miljø.

Anbefalede industrier omfatter:


  • VÆLG DET RETTE PRODUKT

  • Giv os et ring, vi er klar til at hjælpe dig. Eller send os en e-mail: 

    Tel: +45 20 20 52 57 / e-mail: info@stonhard.dk

     

  • Pharma Industry Solutions.jpg