Hvad er høj styrke gulve?

Definer styrke. Hvem er stærkere, Superman eller Batman? Når det kommer til gulve, relateres styrke ofte til kompressionsstyrke - et gulvmateriales kapacitet til at modstå store belastninger og modstå kompression (tæthed/materialer presset sammen). Kompressionsstyrken ser på, hvor meget af en belastning et gulv kan håndtere og rapporteres som regel i forhold til en bestemt teknisk standard. Der er tests for at sikre, at dit gulv opfylder kravene til kompressionsstyrke. Det amerikanske fællesskab for tests og materialer, er en international teknisk, videnskabelig og uddannelsesorganisation dedikeret til standardisering af specifikationer og testmetoder.

Fordele ved høj styrke gulve

Kompressionsstyrke er en afgørende del af beslutningsprocessen for produktionsmiljøer, hvor der er tungt udstyr, udstyr i bevægelse og trafik på hjul.

Fordele højdepunkter omfatter:

  • Står op til vægten af tungt udstyr og trafik
  • Sparer tid og penge ved reparation eller udskiftning af gulvet på grund af slidte gulve

Anbefalede industrier

Højtbelastede områder

Anbefalede produkter omfatter:

Anbefalede produkter


Stonhard følger testprocedurerne administreret af Det amerikanske fællesskab for tests og materialer, for kompressionsstyrke af kemisk modstandsdygtigt mørtel, fuger, monolitisk overfladebehandling og polymerbeton. Et firma, der hævder at have høj styrke gulve, bør tilbyde testoplysninger eller tilbyde at indsende materialer til uafhængig laboratorieanalyse. Vores team af Territory Managers, arkitekt- og ingeniørrepræsentanter vil hjælpe dig med at finde det bedste høj styrke gulv til dit miljø.

Anbefalede industrier omfatter:


  • VÆLG DET RETTE PRODUKT

  • Giv os et ring, vi er klar til at hjælpe dig. Eller send os en e-mail: 

    Tel: +45 20 20 52 57 / e-mail: info@stonhard.dk

     

  • Pharma Industry Solutions.jpg