Hvad er ergonomisk gulvbelægning?

Ergonomi i sin enkleste form er kunsten, at indrette noget til brug af mennesker. For designere, planlæggere og beslutningstagere handler ergonomi om komfort. Et affjedrende gulv eller et gulv, der giver fleksibilitet under fødderne, giver langt bedre komfort end mange andre hårde overflader, såsom poleret beton eller porcelænsfliser. Fugefrie gulve kan producere ønskede designelementer og giver stadig et mindre stift gulvalternativ.

Fordele ved ergonomiske gulvbelægningsystemer

Folk, der står på deres fødder hele dagen, kan bekræfte værdien af ergonomisk gulvbelægning. Målet med ergonomisk designede gulve er komfort, fysisk sundhed og produktivitet. Medarbejdere kan ikke yde det optimale, når de har ondt eller har det ubehageligt. Derfor er gode ergonomiske forhold værdsat af de fleste arbejdsgivere.

Fordele højdepunkter omfatter:

 • Giver et behageligt og flot miljø for folk at arbejde eller besøge.
 • Vedligeholdelse eller forøgelse af medarbejdernes produktivitet ved at tilvejebringe et behageligt miljø og reducerer lidelser og træthed.
 • Støjreduktion med elastiske gulvsystemer.
 • Sparer penge på medarbejdernes kompensationsomkostninger eller fravær og omsætning.
 • Øger medarbejdernes morale og giver en positiv oplevelse.

Anbefalede industrier

Sundhedspersonale, lærere, detailarbejdere og personer i produktionsmiljøer står op i en stor del, hvis ikke hele deres arbejdstid. Gode ergonomiske forhold er vigtige indenfor disse industrier.

Anbefalede produkter omfatter:

Anbefalede produkter


Uanset om et affjedrende eller urethan gulv bedre opfylder dine ergonomiske behov, vil vores team af Territory Managers, arkitekt- og ingeniørrepræsentanter vil hjælpe dig med at finde det bedste produkt til dit miljø, med det udseende du ønsker.

Anbefalede industrier omfatter:


 • VÆLG DET RETTE PRODUKT

 • Giv os et ring, vi er klar til at hjælpe dig. Eller send os en e-mail: 

  Tel: +45 20 20 52 57 / e-mail: info@stonhard.dk

   

 • Pharma Industry Solutions.jpg