Hvad er antimikrobielle gulve og vægge?

Antimikrobielle gulve og vægge har tilføjede stoffer til at blokere mikroorganismer, såsom vækst af bakterier, svampe og skimmel. Et antimikrobielt additiv hæmmer mikrobiel- og svampevækstangreb, der virker som en permanent bakteriostat og fungistat mod en bred vifte af bakterier og svampe. Når det tilføjes, bliver det en del af gulvet eller væggen, og mister ikke sine præstationsegenskaber.

Fordele ved antimikrobielle gulve og vægge

Nogle industrier værdsætter antimikrobielle gulve og vægge, som led i en grundig indsats, for at kontrollere skadelige bakterier i deres omgivelser.

Fordele højdepunkter omfatter:

 • Hæmmer mikrobiel og svampevækst som en del af en organisations hygiejneprogram
 • Øget beskyttelse mod skadelige bakterier, hvor patienter og personale er til stede, eller hvor der produceres mad og drikkevarer
 • Fremmer rene og sanitære forhold
 • Opbygning af et omdømme som en organisation, der griber ind mod forurenende stoffer

Anbefalede industrier

Særligt  sundheds- og fødevare- og drikkevarevirksomheder søger denne ekstra beskyttelse, men antimikrobielle gulve og vægge kan være nyttige i ethvert miljø, hvor forbedret hygiejne er en fordel.

Anbefalede produkter omfatter:

Anbefalede produkter


Stonhards gulve og vægge kan installeres med en antimikrobiel, organisk thionforbindelse, der virker som en permanent bakteriostat og fungistat imod en lang række bakterier og svampe. Den aktive ingrediens er EPA-registreret og indeholder ingen tungmetaller. Et antimikrobielt additiv begrænser ikke dine installationsvalg. Vores team af Territory Managers, arkitekt- og ingeniørrepræsentanter vil hjælpe dig med at finde det bedste produkt til dit miljø, med det udseende du ønsker.

Anbefalede industrier omfatter:

 • Complementary Products - Stonplus AM9 er et komplementært produkt, som kan bruges med ethvert gulvsystem, hvor hygiejneprogrammer er et primært anliggende.

 • VÆLG DET RETTE PRODUKT

 • Giv os et ring, vi er klar til at hjælpe dig. Eller send os en e-mail: 

  Tel: +45 20 20 52 57 / e-mail: info@stonhard.dk

   

 • Pharma Industry Solutions.jpg